Силните момичета тренират с Nike!  На прага на пролетта Nike+ Training

...
Силните момичета тренират с Nike! 
На прага на пролетта Nike+ Training
Коментари Харесай

Новото измерение на спорта идва с Nike и Miss Bloom

Силните девойки упражняват с Nike! 

На прага на пролетта Nike+ Training Club и Miss Bloom ви насочат ново предизвикателство, на което не можете да устоите. Днес започва взаимната ни игра, в която всяка наша читателка ще може да се включи, с цел да завоюва покана за извънредното събитие в магазина на Nike в The Mall.

Нашият екип ще раздаде 30 предложения, а определените девойки ще получат безвъзмездна подготовка с Алиса Белоусова (инструктор/треньор на Nike+ Training Club, професионален танцьор и хореограф по салса, зумба и съвременен балет) и още доста изненади. 

 Новото измерение на спорта идва с Nike и Miss Bloom

10 от дамите, с които ще се срещнем на събитието в The Mall, ще бъдат поканени да се включат в специфичната интензивност на Nike+ Training Club и Miss Bloom, в която също ги чакат страхотни награди. Под управлението на Алиса, те ще вземат присъединяване в специфичен подготвителен режим, а техния напредък ще следим тук, на страниците на Miss Bloom.

Четири от тях ще получат огромната премия: фотосесия с Nike в ОК! + чеп и състезателен сутиен Nike. Останалите шест получават утешителна награда карта за фитнес. 

Условие за присъединяване: Споделете обявата в нашата Фейсбук страница и оставете своя коментар под поста, който да съдържа скрийн шот от конфигурираното приложение Nike Training Club. Напишете ни и какво ви стимулира да спортувате! Можете да изпратите вашите отговори и на e-mail адрес: [email protected].

Срок на играта: 21.02.-05.03.2017

Желаем ви триумф!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР